Voorbeelden

Hieronder vindt u een selectie van het werk van Elly Geverink. Klein maar niet geheel onbelangrijk detail is hier dat op deze (en alle andere) foto's copyright berust. Er zijn  vergrotingen te bestellen met een lijst eromheen, prachtig om aan de wand te hangen. Daarnaast zijn er bedrijven die de foto's op een formaat van zo'n 1 bij 1 meter hebben. Om hun beursstand te decoreren of hun kantoor te verfraaien. En wat te denken van een foto gedrukt op linnen? Of op een glasplaat? Een prachtig (relatie) geschenk of verjaardagscadeau.

Sfeerfoto's

Zijkantfoto's

Dit is het dagelijkse werk van Elly: koeien en stieren “op stand” fotograferen. Dit is reclamefotografie, ze probeert in samenspel met de andere mensen die meewerken aan de fotosessie de koe of stier zo perfect mogelijk op foto te krijgen. Een mooie foto is goed voor de promotie.

Overige foto's

Mensen en koeien

Het EG-nummer is het unieke opnamenummer van een foto. Als er vragen zijn over een bepaalde foto of u wilt de betreffende foto bestellen dan kunt u met dit nummer aangeven om welke foto het gaat.