Elly Geverink Photography

Bij Elly is elke koe een fotomodel

Elly Geverink maakt als koeienfotograaf onder andere staatsiefoto's en sfeerplaten. Via deze website wil ze laten zien wat je nog meer met koeienfoto's kunt doen.

Toepassingen

Elly doet aan reclamefotografie: "Een mooi plaatje is goed voor de promotie. In Nederland zet je bijvoorbeeld veel proefstierdochters op de foto." Toch gaat haar werk verder dan reclamefotografie. Zo maakt ze het liefst sfeerfoto's, deze zijn goed te gebruiken voor drukwerk. Veel mensen zijn op zoek naar een foto van hoge kwaliteit, om deze op doek te printen of als relatiegeschenk op een mok te drukken.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Reclamefotografie

Een mooie plaat is goed voor de promotie.

Drukwerk

Natuurfoto's zijn uiteraard geschikt voor drukwerk. Op zoek naar een mooie foto? Neem dan contact op.

Overige toepassingen

Elly heeft genoeg foto's liggen. Heeft u een specifiek idee? Neem dan contact op!

Koeienfotograaf, een bijzonder beroep

Op driejarige leeftijd wist ze het al zeker. 'Als ik later groot ben doe ik iets met koeien', meldde Elly Geverink thuis. Tegenwoordig reist ze de wereld over voor staatsiefoto's en sfeerplaten. Wereldwijd heeft ze ongeveer 25 collega's.

Lees meer over het beroep

Doe meer met koeienfoto's

Sfeerfoto's van koeien zijn erg goed te gebruiken voor drukwerk. Ben je op zoek naar een foto van hoge kwaliteit, dan ben je bij Elly aan het goede adres. Foto's van Elly worden onderandere gebruikt voor postkaarten, mokken, of als foto aan de muur of stal.

Bekijk de toepassingen